Início » Kjærlighet og livet » Livsråd: «Jeg skal gifte meg, men svigerforeldrene mine sier at jeg ikke er «den ene» fordi jeg ikke lager mat. hva burde jeg gjøre?»

Livsråd: «Jeg skal gifte meg, men svigerforeldrene mine sier at jeg ikke er «den ene» fordi jeg ikke lager mat. hva burde jeg gjøre?»

Kjære Slice of Life

Jeg er i ferd med å gifte meg, og jeg hørte at svigerfamilien min fortalte forloveden min at jeg ikke er «den ene» fordi jeg ikke lager mat til ham!

Jeg jobber og har ikke tid til å lage mat og har ingen interesse for det.

Hva burde jeg gjøre?

Din bekymret,

Opptatt med å ikke lage mat!

Råd om livet: © Ainbusk

Kjære opptatt med å lage mat,

Jeg forstår at du føler deg bekymret og opprørt over denne situasjonen. Det er helt gyldig å ha det slik når du skal ta fatt på et nytt kapittel i livet ditt og møte kritikk fra folk du er i ferd med å være nært beslektet med.

For det første, det er viktig å huske at din verdi i et forhold ikke er definert av din evne til å lage mat. Du har en jobb og ansvar som tar tid, og det er helt greit å ikke ha interesse for matlaging. Det er mange måter å bidra til en husholdning og et forhold på, og matlaging er bare en av dem.

Dine svigerforeldre kan komme fra en tradisjonell tankegang der kvinner forventes å ta opp husarbeid. Dette er imidlertid ikke en nødvendighet i et moderne forhold. Du og forloveden din er de som skal gifte seg, så din gjensidige forståelse og respekt for hverandres roller er det som er viktig.

Når det er sagt, her er noen trinn du kan ta for å løse dette problemet:

1. Kommuniser med forloveden din: Ha en åpen og ærlig samtale med forloveden din om det du overhørte. Fortell ham om dine følelser og bekymringer. Det er avgjørende at han er klar over situasjonen og hvordan den påvirker deg.

2. Sett forventninger: Diskuter med forloveden din hva begge rollene dine i husholdningen vil være. Hvis dere begge er enige om at dere ikke skal lage mat, er det helt greit. Kanskje han liker å lage mat, eller kanskje dere begge har det bra med å spise ute eller bestille inn. Nøkkelen er gjensidig forståelse og enighet.

3. Henvend deg til svigerfamilien: Hvis du er komfortabel, ta en samtale med svigerfamilien din. Forsikre dem om at du og din forlovede har diskutert saken og har en plan som fungerer for dere begge.

Huske, det er ditt liv og ditt ekteskap. Du har all rett til å definere din rolle i det. Du er sterk og dyktig, og jeg er sikker på at du vil være i stand til å navigere deg gjennom denne situasjonen.

Jeg er her hvis du trenger ytterligere råd eller veiledning. Bare husk at det alltid er best å søke profesjonelle råd hvis situasjonen forverres eller hvis du føler deg for engstelig eller stresset over det.

Jeg håper denne «Slice of life» viser seg nyttig og kommer tilbake for mer snart!

Ønsker deg alt det beste,

Slice of Life-rådgiver

Massimo Sahin
Skrevet av : Massimo Sahin
Massimos sterke side er å navigere i den intrikate veven av menneskelige følelser, relasjoner og opplevelser. I "Love and Life" er han din medfølende følgesvenn gjennom kjærlighetssorg, triumfer, tro og valg. Massimos egen selvoppdagelsesreise og empati skinner igjennom i det han skriver, noe som gjør at artiklene, personlighetstestene og de innsiktsfulle innleggene hans gir dyp gjenklang i dine personlige erfaringer.